Routebeschrijving Amsterdam

Adres

Studio Padma
Bovenover 62
1025 JW Amsterdam

KYMAmsterdamroute -metro

Route

Met de Metro

  • Vanaf metrostation Noord (eindpunt van de metro in Noord) neem je de achteruitgang bij de liften (niet naar de bussen).
  • Loop de trap af en sla linksaf richting winkelcentrum Boven IJ (weg heet: Gare du Nord). Loop over de brug en sla rechtsaf naar de Loenermark (hoge flatgebouwen). Na een bejaardencentrum linksaf naar een voetpad (ook Loenermark).
  • Loop onder de Waddenweg door de woonwijk in (Plan van Gool, gekleurde looptunnels ter hoogte van de tweede verdieping). Vervolg de weg tot de oranje looptunnel bent. Daar vind je een bellenbord.
  • Bel aan bij de glazen pui onder de oranje tunnel (62 intikken + bel-symbool). Neem lift of trap nemen naar de 3e verdieping.
  • Loop door de oranje tunnel naar de andere flat. Sla linksaf langs de galerij tot aan de hoek: Bovenover 62.

Bovenover is de galerij langs de verbonden bovenverdiepingen van een aantal flats in de woonwijk (Plan Van Gool) tussen het Buikslotermeerplein (winkelcentrum), Waddenweg en Nieuwe Purmerweg. Met de auto of fiets kom je via de straat Het Breed bij de ingang van Bovenover 62 (op sommige kaarten heet die straat Het Laagt).

Met de auto

Zie kaartje voor toevoerwegen. Vanaf winkelcentrum Buikslotermeerplein bord 1 volgen Vanaf Purmerweg bord 2 en 3 volgen.

Met de fiets 

  • Vanaf de pont F2 naar het IJplein: Meeuwenlaan uitrijden. Bij de kleine rotonde de Waddenweg nemen, daarna het fietspad volgen door de tunnel bij de T-kruising van de fietspaden naar rechts en onmiddellijk naar links. Tweede afslag naar rechts onder de flat door tot ingang Bovenover 62.
  • Vanaf pont F3 naar de Buiksloterweg. Langs het Noordhollandsch Kanaal tot kleine fietsbrug. Hier kanaal oversteken, naar links en onder aan dijk rechts. Voor de rotonde naar links het fietspad onderlangs de snelweg nemen en naar rechts de tunnel onder de weg door. In zelfde richting doorrijden tot onder de flat door naar ingang Bovenover 62.