Nederlandstalige boeken

'Kriya Yoga', door Paramahamsa Hariharananda (1999)

Ky Book 1 Medium

"Kriya Yoga" is het standaard boek over de techniek en de geschiedenis van de authentieke Kriya Yoga. In dit inspirerende boek beschrijft Paramahamsa Hariharananda de achtergronden en de vele voordelen van Kriya Yoga, de oudste meditatietechniek van India. Dit standaard werk met vele foto's en diagrammen is verkrijgbaar bij het Kriya Yoga Centrum te Sterksel.

Het boek is hardcover, gebonden, 230 pagina's en met vele kleurenfoto's. De prijs bedraagt € 22,-- incl. btw en verzendkosten.
Bestellen via info@kriyayogameditatie.nl of direkt te koop in het meditatie centrum in Sterksel.

Line Grey

'Een Leven van Liefde en Dienstbaarheid' (2007)

Ky Book 2 Medium

Ter gelegenheid van de 100-ste verjaardag van Paramahamsa Hariharananda (27 mei 2007) is een memorial boekje uitgegeven getiteld: "Een Leven van Liefde en Dienstbaarheid". Dit boekje beschrijft het leven van deze grote Kriya Yoga Meester en zijn weg naar verlichting. Ook vind je hierin raadgevingen voor spirituele ontwikkeling, Zelf-realisatie en spiritualiteit in het dagelijks leven.

Gebonden, 60 pagina's en met diverse zwart-wit foto's.
De prijs bedraagt € 8,-- incl. btw en verzendkosten.
Bestellen via info@kriyayogameditatie.nl of direkt te koop in het meditatie centrum in Sterksel.

Line Grey

'Isha Upanishad', door Paramahamsa Hariharananda (1999)

Isha Upanishad

Het geschrift de Isha Upanishad is een onderdeel van de Vedas, de oudste Indiase geschriften. De interpretatie hier van deze Isha Upanishad is geschreven door Paramahamsa Hariharananda. Het geeft inzicht in oude wijsheden, bezien vanuit de traditie van Kriya Yoga.

Gebonden en met diverse kleurenfoto's. De prijs bedraagt € 13,-- incl. btw en verzendkosten. Bestellen via info@kriyayogameditatie.nl of direkt te koop in het meditatie centrum in Sterksel.

Line Grey

'Autobiografie van een Yogi', door Paramahamsa Yoganda (1947)

Autobiografie Van Een YogiHet bekendste boek over kriya Yoga. Dit boek is een bestseller, geschreven door de leermeester Paramahamsa Yoganandaji, die de Kriya Yoga vanuit India naar het Westen heeft gebracht. Op toegankelijke wijze geeft de auteur inzicht in zijn leven van jonge monnik tot volwassen yogi. Dit boek is te bestellen bij www.bol.com.